O nama

Društvo Pupiko knjigovodstvo d. o. o. više od dva desetljeća bavi se knjigovodstvenim uslugama.

Većina djelatnika Pupiko knjigovodstva d. o. o. visokoobrazovana je i stalno se educira.

Društvo ima jedanaest zaposlenih knjigovođa.

Nastojimo savjetima pomoći svojim komitentima kako bi porezne i ostale obveze plaćali u skladu sa zakonima, a pri tome iskoristili i sve olakšice i pogodnosti koje su im na raspolaganju.

Osim velike prednosti koju ćete primijetiti u smanjenju troškova, uz nas možete biti sigurni da će Vaše poslovanje biti sukladno svim zakonima i propisima, jer naše osoblje redovito polazi seminare, prati stručne časopise i u kontaktu je s nadležnim poreznim tijelima.

Kao knjigovodstveni servis, smatramo se obveznima savjetovati naše klijente o načinu za koji vjerujemo da će za njih biti najkorisniji i na koji će najbolje uspjeti u svom poslovanju.

Pravi poduzetnik fokusira energiju na razvoj tvrtke i ne troši vrijeme na čitanje brojnih zakona čiju je primjenu teško pratiti. Zato je naš posao da Vas pravovremeno informiramo o svim promjenama, kako biste izbjegli moguće kazne i izgubili teško zarađeni novac. Objasnit ćemo Vam što sve smijete i ne smijete raditi te kako da sve bude u skladu sa zakonom, kako biste imali potpunu sigurnost i miran san.

Naša prednost očituje se u pouzdanosti, točnosti, uslužnosti, želji za uspjehom, ljubavi prema poslu, individualnom pristupu svakom klijentu i, naravno, strogoj povjerljivosti i držanju dogovorenih rokova.